3d render 35mm film strip Gradient Background (Depth of field)

After I: Una història captivadora

Una pel·lícula d’amor diferent a totes les altres

La història tracta sobre Tessa Young, una noia adolescent que comença la universitat, a WCU. Ella és com la societat espera que sigui una noia: endreçada i responsable, però la seva vida canvia quan coneix a Hardin Scott, que representa tot el que ha evitat a la seva vida: tatuatges, alcohol… 

Des del primer dia, la seva companya d’habitació, Steph, la convida a festes i a la primera que va, coneix als seus amics; entre ells, Hardin. Juguen al joc de “truth or dare” i ella, com no li venia de gust, marxa.

El grup d’amics de la Steph, li diu a Hardin que guanyava l’aposta si enamorava la Tessa.

Hardin, cada cop s’acosta més a ella de manera que es van enamorant. A poc a poc agafen confiança i van quedant. La Tessa, ho deixa amb el seu nòvio, en Noah, després de saber que la Tessa s’havia embolicat amb Hardin. Tot i que li va saber greu, ella, ja ho havia pensat (de deixar-ho amb en Noah) i no la va afectar gaire; mentre que Noah, s’ho pren fatal, ja que no vol que Tessa vagi “pel mal camí”.

Quan estaven al bar, Molly, l’últim ligue de Hardin, destapa tota la veritat, perquè està gelosa, i Tessa ja no vol estar amb ell perquè l’ha enganyada.

Ha estat una pel·lícula ens ha agradat molt a totes. Un dels motius per què ens ha agradat és perquè no és la història de sempre on: una noia coneix a un noi, s’enamoren, tenen certes dificultats en la relació, però acaben vivint feliços. A més, el final et deixa amb ganes de veure com continua aquesta història d’amor i odi.